Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Lewandowski kan spille mod Espanyol!

La Liga - 30. december 2022
Inden VM gik i gang midt i november, var FC Barcelona oppe imod Osasuna i den sidste kamp før spillerne rejste ud til deres respektive landshold. I kampen mod Pamplona-holdet modtog Lewandowski to gule kort og dermed et rødt kort, og efterfølgende kom det frem, at hans karantæne lød på hele tre spilledages karantæne.

Fredag middag bekræfter FC Barcelona, at Lewandowski dog alligevel kan spille i morgen mod Espanyol. Der er tale om en meget kortfattet pressemeddelelse, hvor klubben gør opmærksom på, at en stridsdomstol i Madrid har udstedt en sikkerhedsforanstaltning mod karantænen. Klubben har altså ihærdigt kæmpet for at få nedsat karantænen, som menes at være alt for lang.Lewandowski fik egentlig to gule kort i opgøret mod Osasuna, men det var hans reaktion på vej ud af banen, som betød, at karantæne løb op i tre spilledage. Efterfølgende har Lewandowski dog flere gange udtalt, at der ikke var tale om en reaktion rettet mod dommeren, men mod Xavi, da truppen netop havde talt med Xavi om, at spillerne skal passe på når de allerede har et gult kort.

Klubbens besked er meget kortfattet og klubben skriver kun, at Lewandowski kan spille mod Espanyol. Spanske kilder hævder, at der tale om en udskydelse af karantæne indtil der er en definitiv løsning.

- Lewandowski kan spille mod Espanyol i morgen efter at stridsdomstolen i Madrid har udsted en sikkerhedsforanstaltning mod karantænen, som CAD stod for, skriver FC Barcelona på sin officielle hjemmeside.

FC Barcelona spiller mod Espanyol i morgen og dernæst gælder det Copa del Rey-kampen mod Intercity den 4. januar inden det går løs i braget mod Atletico Madrid, hvor Hermoso næppe ventes at være med efter at han fik sig et rødt kort i Atletico Madrids kamp mod Elche i går. Om der går sport i den og Hermoso alligevel må spille må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Lewandowski kan spille mod Espanyol!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder