Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves anklaget for voldtægt i Barcelona

Nyheder - 7. januar 2023Dani Alves anklaget for voldtægt i Barcelona

© Getty Images


Ingen havde set den komme, men da Xavi blev ansat som cheftræner for FC Barcelona, valgte han at hente Dani Alves tilbage til klubben. Det var en smuk historie, at brasilianeren kunne komme til klubben og få en ordentlig afsked og samtidig hjalp han til på og uden for banen.

Planen for Alves var naturligvis at vise sig frem igen således han kunne få en plads i Brasiliens VM-trup hvilket også lykkedes til trods for sine 39 år. I dag er han hos mexicanske UNAM, men det er ikke fodbolden, som har sendt ham i overskrifterne i disse dage - men derimod en anklage om, at han skulle have overgrebet en kvinde seksuelt på en natklub i Barcelona. Anklagen går på voldtægt.Selv afviser Dani Alves at have begået et seksuelt overgreb. Det fortæller han til Y Ahora Sonsoles.

- Jeg vil gerne afvise det. Jeg elsker at danse, men jeg var aldrig tæt på den kvinde. Jeg beklager, men jeg kender slet ikke den kvinde. Jeg ved ikke hvem hun er. Jeg bryder mig ikke om at gå andre på eller gå tæt på. Hun er kun ude på at såre min familie og jeg, fortæller Alves.

Politiet er involveret i sagen og anklagen lyder, at kvinden skulle have fortalt, at hun blev voldtaget af Alves.

- De dansede meget tæt, snakkede sammen og grinte. Da kvinden skulle på toilet, gik fodboldspilleren bag hende og kort tid efter kom de begge ud og gik hver sin vej. Da Alves og hans venner forlod stedet begyndte kvinden at græde og fortalte, at hun var blevet voldtaget, skriver Levantate OK om situationen og hvad politiet angiveligt har rapporteret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder