Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeus mænd stod bag Messis kontrakt-læk!

Nyheder - 12. januar 2023
Mange husker nok hvordan avisen El Mundo lige pludselig havde indsigt i Lionel Messis kontrakt i FC Barcelona, hvor den helt store overskrift lød '555.237.619 euro' hvilket var den løn, som Messi tjente i FC Barcelona på fire år. Tallene er helt korrekte for Messis kontrakt blev lækket - og nu er synderen fundet.

Catalansk politi er kommet i besiddelse af WhatsApp-beskeder fra ledere under Josep Maria Bartomeu, den tidligere Barca-præsident og samtidig kan avisen Sport afsløre dybe detaljer omkring hele situationen, hvor specielt klubbens daværende juridiske chef, Román Gómez Ponti, har vist sig at være noget af en slange.- Bartomeu, helt ærligt, du kan ikke være så god en person over for denne kloakrotte (Messi). Klubben har givet ham alt og han har dedikeret sig selv til at bestemme signings, transfers, forlængelserne, sponsorer til egen fordel. Jeg kunne aldrig finde på det - men til tallene i kontrakten har du også Pinto, Suárez' forlængelse, Alba, Ansu Fatis kommission for at forlænge (Rodrigo Messi, agent?). Derudover har du afpresningen, som vi og klubben har lidt under af denne hormonel dværg, som skylder Barca sit liv. Ah! Men når dårlige ting sker (pandemien) modtager du den legendariske besked på WhatsApp 'Præsident, fjern lønnen hos alle, men du må ikke røre min eller Suárez' løn', skriver Ponti i en besked til Bartomeu.

I løbet af samtalerne fortæller Bartomeu, at Messis kontrakt sagtens kunne lade sig gøre hvis det ikke var for pandemien, og at Messi stod for 15% af klubbens budget hvilket også var i orden taget i betragtning af alt, hvad han generede for klubben.Ponti påpegede i sin besked til Bartomeu, at Messi havde informeret klubben om, at de ikke måtte røre ved hverken hans løn eller Suárez' løn, men at de kunne kigge på de andre spillere. Om der er sandhed i det vides ikke - men de anklagede syndere af kontraktlækket er Josep Maria Bartomeu, Óscar Grau og Roman Gómez Ponti, som altså begge var en del af Bartomeus ledelse.

Gerard Piqué fik også en hård medfart, da Ponti i en besked til Bartomeu beskrev Piqué som 'søn af en luder'.

Messi og hans bagland ville sagsøge hvem end der havde lækket kontrakten på daværende tidspunkt, men det er uvist om det er dem, som står bag sagen nu mens den kører. Bartomeu skrev desuden tilbage til Ponti, at han var enig i mange af de ting, som han skrev i beskeden.

Sergio Busquets fik også en hård medfart af Ponti:
- De spillere, som ikke har nogen værdi på markedet og som ikke kan blive solgt (som Busquets) skal vi fjerne med minimal kompensation og glemme, at de har været i klubben fordi, at de ikke har været med til at bidrage med støtte i den tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeus mænd stod bag Messis kontrakt-læk!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder