Annonce


Annonce

Annonce

Xavi forsikrer: Christensen har det fint

Skader - 23. januar 2023
Andreas Christensen var tilbage i startopstillingen, da FC Barcelona i aftes tog imod Getafe hjemme på Camp Nou i årets første hjemmekamp. Han havde en vigtig fod med i kampens eneste mål, men var ikke til at se, da spillerne gik ind til anden halvleg.

Da Barca-spillerne løb ind på banen til anden halvleg var det pludselig Eric Garcia, som løb ind og ikke Andreas Christensen. Efter kampen kunne Xavi fortælle, at danskeren følte ubehag, men at det ikke er noget slemt og at han er klar til næste kamp, som er på onsdag mod Real Sociedad i Copa del Rey. Om Christensen starter vides ikke endnu, men han bliver i hvert fald klar til kampen.- Christensen har det fint. Han er klar til næste kamp, fortalte Xavi kort tid efter at dommeren havde fløjtet kampen mod Getafe af. Desuden fik danskeren en masse ros for sin første halvleg, da hans vigtige fod var med i opspillet til Pedris mål.

Her opsnappede Christensen nemlig en Getafe-aflevering og da han skulle bryde bolden sendte han straks bolden ned i dybden til Raphinha, som med et skarpt indlæg smed bolden ind i det rum, som Pedri kom ind i og så kunne den talentfulde midtbanespiller sparke Barca i front - og sikre sejren, da det blev kampens eneste mål.

Ydermere kunne Xavi fortælle, at Alejandro Balde blev udskiftet af taktiske årsager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi forsikrer: Christensen har det fint

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder