Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Disse kampe misser Dembélé

Skader - 29. januar 2023




Ousmane Dembélé har ikke været skadet siden november 2021, men i går pådrog han sig en skade på et meget vigtigt tidspunkt på sæsonen. Han holdt kun i 25 minutter af gårsdagens udekamp mod Girona før han måtte bede om at blive skiftet ud.

FC Barcelona har bekræftet, at Dembélé er skadet, men klubben har ikke meldt ud, hvor længe han må sidde ude. Flere medier, som Sport og Mundo Deportivo, erfarer dog at der er tale om 3-4 uger hvilket betyder, at han nok er ude af i hele februar måned. Her venter der nogle meget svære kampe og det var tydeligt, at Xavi i går var irriteret over spillet og trist over Dembélés situation.



Skulle det vise sig, at Dembélé er ude i en måned, så misser han kampene mod Real Betis (ude), Sevilla (hjemme), Villarreal (ude), Manchester United (hjemme), Cádiz (hjemme), Manchester United (ude) og Almeria (ude). Er han retur efter en måned, så bliver hans første kamp hjemme mod Valencia før det gælder Bilbao på udebane og Real Madrid på hjemmebane.

Programmet i februar er bestemt ikke let og her er det stort set alle kampe, som kan give Barca bøvl med undtagelse af Cádiz og Almeria, som burde kunne besejres, men som da har voldt Barca problemer tidligere. Intet er givet på forhånd og Barca kommer til at mangle deres mest formstærke spiller i nogle vigtige kampe. Det giver anledning til at andre må steppe op.

Det må ventes, at Barcas angreb kommer til at bestå af Raphinha i højre side, Lewandowski på toppen og Ansu Fati i venstre side. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Disse kampe misser Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder