Annonce


Annonce

Annonce

Lionel Messis bror tordner mod Barca!

Nyheder - 8. februar 2023
Lionel Messis tid i FC Barcelona sluttede brat og uden det farvel, som mange havde håbet på. Mange peger på, at præsident Joan Laporta ikke gjorde nok ud af det og at han har skyld i Messis exit, mens andre mener, at Josep Bartomeus arbejde i klubben betød det store fald i 2021.

Uanset, så har historierne lige siden lydt, at Lionel Messi ikke har meget til overs for Joan Laporta og hvis Messi skulle tilbage, så skal Laporta i hvert fald have genskabt forholdet. Seneste nye er, at Messis bror, Matías Messi, har været ude og svine klubben og præsidenten til på alle parametre.- Ingen kendte Barca før Messi. Real Madrid var meget større. Og det er sådan her de betaler ham tilbage? fortæller Matías Messi og fortsætter:

- Folk i Barca støttede ikke Messi. De skulle have lavet en march eller sådan noget. De burde have ladet Laporta smutte og ladet Messi blive. Det spanske folk er nogle forrædere. Jeg siger det her fordi jeg ønsker, at I hører det fra os og ikke et andet sted fra.

- Jeg har SPORTs (spansk avis) overskrift hjemme i mit hus med teksten 'Messi burde vende tilbage til Barca'. Til det skrev jeg 'hahahaha, vi kommer ikke tilbage til Barca og hvis vi gør, så kommer vi til at rydde godt og grundigt op. Heriblandt sparke Joan Laporta ud.'

Det er nogle kontroversielle udtalelser fra Messis bror og man skal huske på, at det er Messis brors mening, at Messi ikke vender retur til Barca. Der er intet faktuelt bag - men det er helt tydeligt, at Messi og Laporta næppe har et godt forhold efter det, der skete i 2021.Achraf Ben Ayad har også kommenteret på udtalelserne og slår fast, at ordene kun kommer fra Messis bror alene og at Messi altid har respekteret Barca som klub. Miquel Blázquez følger op med spørgsmålet til Matías Messi: Hvor havde du været hvis det ikke var for klubben og hjælpen fra din bror?

Messi er typisk ikke en mand af mange ord i pressen og derfor ventes det ikke, at der kommer en reaktion fra ham omkring situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lionel Messis bror tordner mod Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder