Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Her er Real Madrids trup til El Clásico

El Clasico - 18. marts 2023




Et af de største spørgsmål inden El Clásico for Real Madrid var om hvorvidt Karim Benzema ville blive klar. Han spillede mod Liverpool i midtugen på Bernabeu, men fik et slag i forbindelse med en scoring. Han er dog blevet klar og trænede med holdkammeraterne på Valdebebas i dag og er udtaget.

FC Barcelona har et forspring på 9 point ned til Real Madrid og kan øge til 12 point, så for Real Madrid gælder det om at forsøge at bibeholde håbet om at vinde La Liga, da de i morgen kan skære forspringet ned til seks point. I dag havde Ancelotti sine spillere til træning for sidste gang hvorefter han udtog sin trup.



Real Madrids trup til El Clásico
Courtois, Lunin, Luis López, Carvajal, Militão, Vallejo, Nacho, Odriozola, Lucas Vazquez, Rüdiger, Mendy, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo og Mariano

El Clásico i morgen aften er spillerunde nummer 26, så efter opgøret vil der være 12 kampe tilbage og dermed begynder det at spidse til specielt med Barcas forspring. Xavi udtog også sin trup i dag - den kan du se ved at trykke her.

Kampen afvikles søndag aften klokken 21 på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er Real Madrids trup til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder