Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid: Vidste, at vi skulle kæmpe mod 12 mand

El Clasico - 22. marts 2023Real Madrid: Vidste, at vi skulle kæmpe mod 12 mand

© Getty Images


Real Madrid har indledt en storm af kritik mod De Burgos Bengoetxea og hans dommerteam fra El Clásico søndag aften. Det melder den madrilenske avis Marca, som hævder, at klubben igennem Real Madrid TV brugte en stor del af deres sendetid på et udbrud mod dommerne.

Som bekendt vandt Barca med 2-1 og det var specielt Marco Asensios annullerede mål, som madrilenerne er sure over. Selvom offsiden var tydelig at få øje på, så mener Real Madrid ikke at målet burde være underkendt og at de skulle have været oppe 1-2 på Camp Nou. VAR-tjekket sikrede dog en korrekt dom, men det kunne madrilenerne ikke acceptere.- Clos Gonez' VAR-beslutning blev afgørende for Real Madrid i El Clásico. Det er en mærkelig ting, lød det blandt andet på Real Madrid TV før der blev sagt 'den spanske måde at dømme på enten giver dig titler eller også tager de titler fra dig'.

- Offside-stregen, som blev tegnet af dommeren var grinagtigt og skæv, kom det yderligere fra den madrilenske klub, som desuden påpegede at 'Vi vidste allerede før kampen, at vi skulle spille mod 12 mand med De Burgos som dommer'.

Efter opgøret forklarede Carlo Ancelotti, at de var i tvivl om hvorvidt Asensio var offside eller ej og at han nu ville tage den tvivl med hjem til Madrid. Samtidig slog Xavi fast, at der var klar offside og at det eneste ufortjente i kampen var Barcas selvmål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

60 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
2 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder