Annonce


Annonce

Annonce

Barca til Christensen: Du er ikke til salg

Transfermarked - 7. maj 2023
Andreas Christensen har haft en fantastisk sæson rent personligt i FC Barcelona. Han har taget alle med storm og leveret på et rigtig højt niveau igennem hele sæsonen. Hans skade lader ikke til at have slået ham ud af kurs, da han vendte tilbage med en solid præstation og sit første mål i Barca-trøjen.

Xavi har været så tilfreds med danskeren, at cheftræneren har været hos ledelsen og givet klar besked: Christensen skal ikke sælges. Hos ledelsen har man da også været tilfredse med Christensens spil og ikke mindst attitude og hårde arbejde uden for kridtstregerne.

Christensen har spillet 27 kampe for Barca i denne sæson og mens klubben står fast ved, at han ikke er til salg, så er der nu snak om, at klubben er klar til at forlænge hans kontrakt. Da han kom til klubben fra Chelsea fik han en kontrakt løbende til 2026, men klubben skulle være klar til at tilføje endnu en sæson til hans kontrakt.

Der er endnu ikke avancerede forhandlinger i gang da der er andre vigtigere opgaver. AC har fortsat tre år at løbe på og en kontraktsnak ventes først at ske i slutningen af næste sæson hvis det fortsat er relevant. Da danskeren kom til Barca sidste år havde han en markedsværdi på 35 millioner euro hvilket er hans højeste værdi i forbindelse med et skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca til Christensen: Du er ikke til salg

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder