Annonce


Annonce

Annonce

Breaking: Barca og Real mister retten til El Clásico

El Clasico - 26. maj 2023
El Clásico er verdens største fodboldkamp på klubplan, men fremover må hverken FC Barcelona eller Real Madrid bruge 'El Clásico' til at beskrive deres interne kamp. Det beretter Relevo, som i dag melder den store nyhed ud. Begge klubber har en måned til at appellere.

Flere hundrede millioner mennesker følger med hver gang at de to giganter mødes og når man nævner El Clásico, så er der ingen tvivl om, hvilken kamp, der er tale om. Og det vil der absolut heller ikke være fremover - forskellen er bare, at de to klubber ikke må bruge 'El Clásico' fremadrettet.

Takket være den spanske patent- og varemærkemyndighed, der har afslået en anmodning om at beskytte og varemærke udtrykket, vil hverken Barca eller Real være i stand til at bruge det til markedsføringsformål fremadrettet, som tingene er i øjeblikket.Den spanske patent- og varemærkemyndighed afsagde sin afgørelse, fordi den mener, at der er en risiko for forveksling mellem det varemærke, som klubberne ansøgte om, og det, som allerede bliver brugt af La Liga - "ElClásico" - som den anser for allerede kendt og tilstrækkeligt etableret.

Der er altså tale om, at der kan opstå misforståelse mellem det, som klubberne skriver om når de taler om El Clásico og hvad La Liga hentyder til ved bruge af ElClásico.

Barca og Real Madrid har en måned til at beslutte, om de vil appellere. Hvis de gør det, og kendelsen ikke omstødes, vil det komme som et stort slag for begge parter, der arrangerer begivenheder over hele verden, når der spilles kampe. Her bruger de altid El Clásico som overskrift.

Kendelsen falder desuden på et tidspunkt, hvor både FC Barcelona og Real Madrid er i kamp med La Liga-præsident Javier Tebas som følge af klubbernes ønske om at stifte Super League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Barca og Real mister retten til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder