Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Træningskamp: Vissel Kobe 0-2 FC Barcelona

Nyheder - 6. juni 2023Træningskamp: Vissel Kobe 0-2 FC Barcelona

© Getty Images


FC Barcelona var taget en tur til Japan for at spille venskabskamp mod Andrés Iniesta og Vissel Kobe. Rejsen blev indledt lige efter nederlaget til Celta Vigo i La Liga og efter 15 timer i luften landede catalanerne, fik noget søvn og så var det ellers forberedelse til træningskampen.

FC Barcelonas startopstilling
Iñaki Peña, Julian Araujo, Garcia, Prim, Alonso, De Jong, Torre, Kessié, Dani R., Ansu Fati og Lewandowski

46' De Jong Koundé
46' Alonso Fort
46' Kessié Gavi
46' Dani R. Ferran
46' Ansu Fati Raphinha
46' Lewandowski Guiu
60' Torre Unai H.
60' Iñaki Peña Tenas

Mål
- 0-1 16' - Kessié
- 0-2 19' - GarciaEfter ligakampen mod Celta Vigo rejste FC Barcelona direkte til Japan, hvor de tirsdag eftermiddag dansk tid mødte Andrés Iniesta og Vissel Kobe. Barca-legenden startede naturligvis kampen for japanerne og selvom han er kommet op i årene, så har han i den grad ikke mistet følingen med bolden. Don Andrés havde nogle vidunderlige touch på kuglen, driblinger og smukke afleveringer - præcis, som man kender det. Men det var dog ikke Iniesta og co. som lagde bedst fra land. Før der var spillet to minutter sendte Ansu Fati bolden hen til Pablo Torre i feltet og med en følt afslutning forsøgte han at dreje bolden i mål, men den gik af på stolpen.

Med 12 minutter rundet på uret var det Pablo Torres tur til at vise sig frem, da han kom frem til en stor chance på kanten af feltet, men i skudøjeblikket mistede han balancen og skød lige på keeperen. Han tog dog revanche kort tid efter, da han midt på banen afdriblede sin direkte modstander og sendte bolden i dybden til Kessié, der tog et træk og smækkede bolden i mål. 0-1 og så var Barca på sejrskurs. Det blev det bedre få minutter efter, da Pablo Torre tog sig af et hjørnespark - her sendte han den ind i feltet, hvor Eric Garcia kom højt og pandede bolden i mål og så stod der 0-2

Andrés Iniesta var efter en halv time tæt på at score, men hans forsøg gik i sidenettet, da han med et lumsk forsøg prøvede at overraske Iñaki Peña. Lige inden pausen var Vissel Kobe så uhyre tæt på at score, da Yuruki fik to kæmpechancer. Her kom Julian Araujo på mellemhånd og så havde Yuruki fri mulighed for at skyde, men Iñaki Peña tog første forsøg og returen sprang ud til Yuruki igen, som igen måtte se sig forsøg blive reddet af en storspillende Iñaki Peña.

I pausen foretog Xavi adskillige ændringer på holdet, men kampbilledet skiftede ikke. Det var Barca, som dominerede - dog ikke så meget, som ventet - men samtidig var begge mandskaber meget tilbageholdende i duellerne, da der trods alt var tale om en træningskamp. Med 10 minutter igen blev Andrés Iniesta klappet fra banen og desværre for mange blev det ikke helt som håbet, da Iniesta selv gerne ville have spillet én halvleg for Vissel Kobe og den anden halvleg for Barca - i stedet spillet han samtlige 80 minutter for Vissel Kobe, men blev klappet ud som den legende, han er.

Kampen sluttede 0-2 til Barca og dermed er der nu 46 dage til næste kamp. Det er pre-season forud for næste sæson, hvor Barca møder Juventus. I mellem tiden er spillerne på sommerferie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

53 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder