Annonce


Annonce

Annonce

Xavi afviser potentiel Neymar-transfer

Transfermarked - 8. juni 2023
Ovenpå gårsdagens triste nyhed om, at Lionel Messi alligevel ikke kan vende hjem til FC Barcelona kom der i morges en stor nyhed ud, da avisen Sport pludselig kunne berette, at Neymar havde tilbudt sig selv til Barca og var klar til at gå ned i løn.

Neymar bliver næppe i PSG, da hverken spilleren eller klubben har en intention om at fortsætte arbejdet og derfor har brasilianeren været på blokken hos flere europæiske klubber. Xavi mødtes med Jijantes i dag for at afgive et interview og her blev han spurgt ind til historien.

- Neymar? I teorien er han ikke i vores sportslige planer. Jeg kan rigtig godt lide ham som person, men han er ikke en prioritet. Det kom som en overraskelse (at han blev rygtet til Barca). Klubben kender allerede til alle de navne, jeg ser i truppen, udtalte Xavi omkring brasilianeren.

Neymar, der efterhånden er blevet 31 år, spillede 186 kampe for FC Barcelona indtil PSG i 2017 bankede på hans dør og var klar til at købe ham fri for 1,65 milliarder kroner. Siden har han spillet 173 kampe for PSG med 118 mål til følge. I Barca blev det til 105 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi afviser potentiel Neymar-transfer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder