Annonce


Annonce

Annonce

Araujo ventes først tilbage om en måned

Skader - 19. august 2023




Det er kun få dage siden, at FC Barcelona meddelte, at forsvarskrigeren Ronald Araujo var gået i stykker til træning. Klubben meldte ikke ud hvor længe Xavi må undvære sin general, men adskillige medier melder, at han er ude i op til en måned.

Araujo er uden lige en fast starter i Xavis holdopstilling og allerede efter bare én spillerunde i La Liga skal Xavi nu til at tænke i alternative baner, da han ikke længere kan starte med sin favorit bagkæde Koundé, Araujo, Christensen og Baldé. Alt tyder på, at Koundé rykkes ind i midterforsvaret sammen med AC mens Roberto tager sig af højrebacken.

I mellem tiden må Araujo se til fra lægterne og han forventes først tilbage den 18. eller 19. september når FC Barcelona spiller den første kamp i Champions League denne sæson. Det er målet lige nu for Araujo at blive klar til turneringen, men set på historikken i Barca har klubben det med at sende spillere for tidligt i spil hvilket næppe vil give den store effekt for Araujo da det er så tidligt i sæsonen.

Lodtrækningen til Champions Leagues gruppespil sker den 31. august. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo ventes først tilbage om en måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder