Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Deco: Nu har vi en højreback

Nyheder - 4. september 2023Deco: Nu har vi en højreback

© Getty Images


FC Barcelona har siden Dani Alves kæmpet for at finde en stærk højreback, som kunne slå igennem og selvom flere har forsøgt sig, så har det aldrig været godt nok. Ronald Araujo har spillet positionen når modstanderen har haft en hurtig og teknisk spiller - primært Vinicius Jr. fra Real Madrid.

Araujo og Vinicius har haft nogle stærke dueller på kanten og ellers bliver Araujo rykket ind i det centrale forsvar og så får Jules Koundé lov til at spille højreback, hvor han også har gjort det godt, men han er ikke højreback og han ønsker selv at spille i det centrale forsvar. Derfor gjorde Barca meget ud af at hente Joao Cancelo denne sommer.Der er ingen garanti for, at Cancelo slår igennem og desuden spiller han kun på leje, så det kræver yderligere forhandlinger til sommer hvis Barca vil holde på ham. Men for nu er Deco glad for, at klubben har hentet Cancelo til klubben - en rigtig højreback.

- Cancelo har en masse erfaring og han er moden. Han ved hvordan man spiller kampene. Han er konkurrencedygtig og har en masse kvalitet. Vi har brugt Araujo og Koundé på højrebacken, og derfor blev vi nødt til at hente en rigtig højreback ind, lød det fra Deco i går.

Skulle Cancelo gå hen og blive fast mand på højrebacken vil det betyde, at Xavi med al sandsynlighed skal rotere mellem Christensen, Araujo og Koundé i det centrale forsvar for stadig at have Alejandro Baldé med. Men som det er set før, så leger Xavi gerne med formationen og han prioriteter flere midtbanespillere på banen - og derfor ser man nok næppe tre centrale forsvarsspillere inde på samme tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder