Annonce


Annonce

Annonce

Et årti: Joao Felix med den bedste Barca-start!

Nyheder - 20. september 2023
Joao Felix er flyvende og har sat alle kritikere på plads som ikke mente, at han ville kunne fungere i FC Barcelona. Han har deltaget i tre kampe og har allerede tre mål og en assist til sit navn. Det er den bedste start for alle Barca-spillere det seneste årti.

Real Betis og Royal Antwerp er de seneste to hold til at dukke op på Montjuic og få én på lampen, da Barca i begge tilfælde vandt 5-0. Joao Felix skulle ikke bruge lang tid på at falde til i klubben og mens han spiller forrygende fodbold, så er han også kynisk foran målet.Portugiseren har kun startet to gange - de nævnte kampe - siden han kom til Barca fra Atletico Madrid på en lejeaftale. Han scorede mod Betis og scorede to gange mod Antwerp i aften og fik tilmed en assist til sit navn, da han med et smukt vip fandt Lewandowski, der nettede. Med tre mål og en assist er han den mest effektive nye spiller det seneste årti.

Antoine Griezmann scorede to gange og gav en assist i sine to første Barca-kampe i 2019. I samme sæson stod Carles Perez for to assists og et mål. Aubameyang scorede et hattrick i sin bare anden kamp for FC Barcelona. Så der har været spillere, som har trykket hårdt på fra start, men Joao Felix har været en tand bedre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Et årti: Joao Felix med den bedste Barca-start!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder