Annonce


Annonce

Annonce

Vanvid: Nacho kan alligevel spille El Clásico!

El Clasico - 16. oktober 2023
En nærmest grinagtig situation er i dag opstået i spansk fodbold. Real Madrids Nacho har nemlig fik tilladelse til at medvirke i El Clásico i slutningen af oktober efter at han har fået en mildere straf ovenpå sin vanvidstackling mod Girona den 30. september.

Her var Real Madrid allerede foran og kampen var ved at slutte, da han valgte at tackle hårdt igennem på Portu. Det resulterede i et rødt kort og få dage efter kom det frem, at dommerkomitéen havde givet ham tre kampes karantæne således at han skulle sidde ude mod Osasuna, Sevilla og FC Barcelona. Men nu er der nyt i sagen.Mundo Deportivo og COPE skriver således, at straffen er blevet en tand mildere så han nu kun skal afsone to kampes karantæne. Han mangler derfor kun at afsone kampen mod Sevilla og så kan han frit spille med mod FC Barcelona den 28. oktober. Hvad der er grinagtigt - ifølge spanske aviser - er appellen, som Real Madrid indleverede.

Heri gjorde Real Madrid det klart, at Nacho hurtigt var ude på Instagram og undskylde for sin vilde tackling. Den bed dommerkomitéen på, og de har derfor valgt at reducere hans straf så han altså kan spille med i El Clásico inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vanvid: Nacho kan alligevel spille El Clásico!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder