Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca-legenden Messi vinder Ballon d'Or

Ballon dOr - 17. oktober 2023
Han er et fryd for øjet når han trækker i spilletrøjen. Lionel Messi er blevet 36 år men ved stadig hvordan man spiller fodbold på topniveau. Det er snart et helt år siden, at han førte Argentina til den totale triumf ved VM og det har utvivlsomt sat sine spor i jagten på Ballon d'Or-trofæet.

Lionel Messi har i dag vundet Ballon d'Or hele syv gange hvilket er rekord. Men han er slet ikke færdig. Nu kan avisen Sport afsløre, at Lionel Messi den 30. oktober løber med sin ottende Ballon d'Or-sejr når France Football for 67. gang i historien afholder ceremoni. Vinderen modtager altid besked inden at selve prisoverrækkelsen finder sted.Som set tidligere overføres beskeden altid til spilleren en rum tid før prisen egentlig uddeles. Det sker i forhold til at skyde en masse billeder, som man straks kan bruge når prisen overrækkes. At Messi modtager Ballon d'Or for ottende gang i karrieren fortæller alt om hans totale overlegenhed i forhold til de øvrige spillere. Cristiano Ronaldo har vundet prisen fem gange og inden længe er der altså hele tre Ballon d'Ors til forskel hvilket fortæller alt om niveauforskellen.

Det bliver desuden første gang nogensinde, at en spiller, som ikke spiller i Europa, vinder prisen. Messi var godt nok PSG-spiller da han vandt VM og da han spillede fodbold i sidste sæson, men i sommers rykkede han til Inter Miami og således vil Inter Miami på papiret faktisk have en officiel Ballon d'Or-vinder hvilket har stor betydning for klubben, der kun er fem år gammel.Hos kvinderne er det FC Barcelonas Aitana Bonmati, som løber med Ballon d'Or og hun afløser dermed Barca-spilleren Alexia Putellas, som har vundet prisen to år i træk.

Ballon d'Or uddeles den 30. oktober i Paris. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca-legenden Messi vinder Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder