Annonce


Annonce

Annonce

Kaos: Barcas talsmand kalder Vinicius for en klovn

El Clasico - 26. oktober 2023
Der er stor problematik lige nu inden El Clásico på lørdag. Normalt er det inde på banen, at der opstår situationer, som giver grund til at debattere, men nu er det uden for banen og det ser ikke særlig godt ud for Barca, hvor deres talsmand Miquel Camps var manden til at sætte fut i det hele.

Da Real Madrid mødte Braga tirsdag aften i Champions League modtog Vinicius Jr. på et tidspunkt bolden på sidelinjen og valgte at lave et hav af step-overs uden at komme frem til noget. Det var ikke noget, som Miquel Camps var synderlig imponeret af og det valgte han at gøre klart. På uprofessionel facon gik han på X (tidligere Twitter) med en klar besked til Vinicus Jr.

Her skrev Camps, at Vinicius var en klovn på grund af sine mange step-overs og at han håber, at Vinicius bliver ramt (tacklet). Der gik ikke længe før Camps havde fjernet sit opslag, men som alle ved, så fanger bordet når det først er online og derfor gik der ikke længe før medierne opsnappede det mærkværdige opslag, som Xavi også blev spurgt ind til i går.

Real Madrid-angriberen Rodrygo blev bedt om at sætte nogle ord på situationen, og han forsøgte på bedste maner at holde tungen lige i munden uden at gå for meget i dybden, da man i fodboldens verden har mundkurv på og ikke må sige, hvad man mener. Derfor var det kun en kortfattet udtalelse, der kom fra Real Madrids brasilianer.

- Miquel Camps' ord om Vinicius? Jeg ved ikke om jeg kan tale om det... de opfordrer os altid til ikke at tale. Men det er patetisk. Der er ikke meget mere at sige. Det er grimt, var beskeden fra Rodrygo og opslaget fra Camps har efterfølgende sat fut i sagerne da det i går blev meldt ud af spanske medier, at Florentino Perez ikke vil dukke op på Montjuic lørdag til El Clásico. Netop på grund af Camps' opslag.

Nu melder avisen Sport så at FC Barcelona slet ikke er i tvivl om, at Florentino Perez allerede inden opslaget havde besluttet sig for ikke at dukke op til El Clásico. Barca mener, at Perez nu kan bruge opslaget som den 'perfekte undskyldning' for ikke at dukke op. Perez og Laporta har et køligt forhold i disse dage, da Real Madrid gik ind i Negreira-sagen hvilket ikke var noget, som Laporta brød sig om. Desuden er Perez skuffet over, at Barca har været tavs siden Camps' opslag.

Om Florentino Perez tager med til Barcelona for at støtte sine madrilenske spillere eller om han bliver hjemme og ser kampen på TV må tiden vise. I hvert fald har Miguel Camps sat gang i sagerne og det fik Xavi også lov til at tale om, da han på sit pressemøde efter 2-1-sejren over Shakhtar Donetsk blev spurgt ind til situationen. Her er hvad Xavi sagde om det hele.

- Hvis Camps har slettet sit opslag, så er der ingen grund til at sige mere. Faktum er, at han har slettet det og jeg bryder mig ikke om noget, som skaber yderligere spændinger. Vi bør stræbe efter fairplay. At spørge mig om Camps' opslag skaber spændinger. Der er ingen grund til at svare... sådan er det, lød det fra Xavi på gårsdagens pressemøde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kaos: Barcas talsmand kalder Vinicius for en klovn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder