Annonce


Annonce

Annonce

Gündogan: Vinicius er ikke nogen provokatør

El Clasico - 27. oktober 2023




Op til El Clásico har der været meget snak om Vinicius Jr. og hans måde at spille på. Det sker efter at FC Barcelonas egen talsmand Miguel Camps valgte at gå offentligt med en noget så dum besked omkring brasilianeren, som i kampen mod Braga i tirsdags lavede en håndfuld step-overs.

Det var naturligvis ikke noget, som Camps skulle have gjort, og emnet er blevet taget op med de spillere, som siden er blevet interviewet. En af de spillere er Ilkay Gündogan, som blev bedt om at sætte nogle ord på Vinicius. Ingen er i tvivl om, at brasilianeren har nogle fantastiske egenskaber, men mange fans bryder sig ikke om hans opførsel på banen. Gündogan mener dog ikke, at Vinicius er nogen provokatør.

- Nogle mener, at Vinicius er en provokatør, men for mig - helt ærligt - så ser jeg ham ikke som en spiller, der provokerer. Han ved, at de ting, som han gør på banen, vil få folk til at reagerer - måske elsker han det, det ved jeg ikke, fortæller Gündogan.

I morgen dukker Vinicius og Real Madrid op på det olympiske stadion på Montjuic, hvor de møder Gündogan og FC Barcelona. Der er lagt op til en storkamp og samtidig Gündogans første officielle El Clásico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gündogan: Vinicius er ikke nogen provokatør

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder