Annonce


Annonce

Annonce

Luis Diaz' far: Han drømmer om at spille for Barca

Transfermarked - 17. november 2023
I løbet af de seneste par uger har Luis Diaz haft andre ting at tænke på end fodbold, da hans far og mor var blevet kidnappet. Luis Diaz' mor blev hurtigt sluppet fri mens han måtte vente 12 dage på at få gode nyheder om sin far. Han missede to Liverpool-kampe, men kom ind i den tredje og scorede i overtiden hvor han dedikerede sit mål til sin far.

Efterfølgende har hans far været i medierne og fortælle hvordan hans søn drømmer om at spille for Barca og hvis chancen byder sig, så vil han ikke have noget problem med at skifte. Det er opsigtsvækkende ord, da Luis Diaz i dag gør sig i Liverpool mens hans far går ud og erklærer sønnikes kærlighed for Barca på den måde.

- Barca? Luis har ikke fortalt mig om der er noget, men han er stor Barca-fan og hans drøm er at spille for Barca. Hvis chancen byder sig, så vil han ikke have noget problem med at skifte, fortæller Luis Diaz' far og følger op:

- Luis Diaz er en loyal Barca-fan. Det er hans drøm at spille for klubben. Han ser alle deres kampe

Luis Diaz er i dag 26 år og rykkede i 2017 fra Barranquilla til Atlético Junior før FC Porto så et lys i ham. Her scorede han 41 mål i 125 kampe før Liverpool tog chancen og smed 45 millioner euro for ham. Siden har han spillet 61 kampe og scoret 15 mål - dog kun med et gennemsnit på 20 kampe pr. sæson.

Han er også fast mand på det colombianske landshold med 11 mål i 44 kampe og det var desuden i forbindelse med den nuværende VM-kvalifikation, at han kunne rejse hjem til Colombia for at se sin far igen og det har helt klart motiveret ham, for i nat var han på banen mod Brasilien, hvor han med to mål sikrede Colombia en sejr på 2-1.

Se Luis Diaz score for Colombia og hans fars rørende reaktion her
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Diaz' far: Han drømmer om at spille for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder