Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Fornemmelsen omkring Barca er ikke god

Nyheder - 18. november 2023
Det er ved at være længe siden, at Gerard Piqué indstillede sin aktive fodboldkarriere, men han følger stadig med og ser så mange kampe som han kan i Barcelona. Fra sidelinjen er han ikke i tvivl om, at presset i Barca stadig er enormt og selvom der er et flertal af gode resultater, så er fornemmelsen ikke god, fortæller han.

Piqué har været med til at vinde alt i FC Barcelona og var i mange år fast mand i det centrale forsvar indtil Xavi kom til og for alvor begyndte at køre nye spillere ind på holdet nede i defensiven. Kamp for kamp blev Piqué overhalet og han valgte til sidst at indstille sin karriere. Nu har han sat et par ord på klubbens nuværende situation.

- Vi er kun i november, tæt på sæsonens start, og Barca er stadig med i alle turnering og der er lang tid tilbage. Selvom spillet ikke er, som ventet i en klub som Barca, så har der været gode resultater, men fornemmelsen omkring spillet er ikke god.

- Det er kun lige startet. Nogle hold med unge spillere rammer det positive mens andre ikke gør, men vi er i gode hænder både for nu og for fremtiden med Xavi. Jeg beder fans om tålmodighed. Alle forventede, at vi ville være lidt højere oppe i tabellen, men der er lang tid tilbage, fortæller Piqué og følger op:

- Xavis ord om presset i Barca? Ja, selvfølgelig rammer det. Det er tydeligt. Man skal også vide hvordan man lever med det og det er uanset om du er en ung eller erfaren spiller. At spille for Barca med pres fra fans og pressen, hvor det ikke kun handler om resultatet men også spillet, det er svært. Derfor har jeg 100 procent tillid til Xavi.

Gerard Piqué har aldrig lagt skjul på, at han en dag gerne vil være præsident for FC Barcelona, men senest han blev adspurgt til det var han klar i spyttet: Tiden er ikke inde til at tænke på det nu. Han har andre forretninger, som kræver hans fulde fokus, men for fremtiden vil han ikke afvise det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Fornemmelsen omkring Barca er ikke god

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder