Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Nu er Barca langt fra ligatoppen

La Liga - 3. december 2023
Lørdagens resultater gik ikke som man havde håbet på i FC Barcelona. Girona vendte endnu en kamp mens Real Madrid absolut ingen modstand fik da andalusierne fra Granada kiggede forbi Bernabeu. Begge mandskaber vandt deres kamp og trak derfor fra både Barca og Atletico, som mødes i aften.

I Real Madrid og Girona ser man med spænding frem til aftenens kamp. For de to hold må en uafgjort mellem Barca og Atletico Madrid være det bedste resultat, da de dermed er rykket to point yderligere fra. Real Madrid og Girona er oppe på 38 point mens både Atletico Madrid og Barca er på 31. Desuden har de to tophold spillet 15 kampe mens Barca har spillet 14 og Atletico Madrid kun 13.

Ydermere vandt Athletic Club let med 4-0 over Rayo Vallecano og det betyder, at de nu kun er tre point efter Barca. Altså er Barca tættere på femtepladsen end på de to tophold. Det kræver en mandfolkepræstation i aften mod Atletico Madrid hvis FC Barcelona ikke skal falde alt for langt bagud på dette tidspunkt i sæsonen. Inden længe nærmer årsskiftet sig og så begynder det for alvor at spidse til - og til den tid er det et must, at Barca har snor i Real og Girona.

Topstillingen: La Liga 2023/2024
1. Real Madrid: 38 point
2. Girona: 38 point
3. Atletico Madrid: 31 point
4. FC Barcelona: 31 point
5. Athletic Club: 28 point
6. Real Sociedad: 26 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Nu er Barca langt fra ligatoppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder