Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Pedro vil gerne til Arsenal

Nyheder - 30. oktober 2014Avis: Pedro vil gerne til Arsenal

© Getty Images


Liverpool og Arsenal har gennem den seneste tid været sat i forbindelse med Pedro Rodriguez, som kun har bidraget med et enkelt mål i indeværende sæson. Den lynhurtige angriber må efter ankomsten af Luis Suárez se sig henvist til bænken - det har fået ham til at overveje et skifte, skriver Metro.

Angiveligt har Pedro fortalt Barcelona, at han frem til januar vil overveje sin situation. Hvis Suárez, som ventet, smider Pedro på bænken, så vil sidstnævnte meget gerne skifte klub. Det skulle han have gjort klart overfor trænerteamet og på nuværende tidspunkt skulle Arsenal være villige til at smide omkring 220 millioner kroner på bordet for at få fingrene i ham.

27-årige Pedro Rodriguez blev hentet op til førsteholdet af Pep Guardiola og har siden 2007 spillet 276 kampe med 88 mål til følge. I denne sæson har han fået spilletid i otte kampe og blot scoret en enkelt gang.

- Min selvtillid er ikke knækket. Jeg ved, at angribere går gennem perioder, hvor de ikke scorer så meget, men jeg mangler bare det ene mål til at få vendt situationen, fortalte Pedro efter kampen mod Ajax for en uge siden.

Luis Suárez er tilbage og har fået spilletid mod Real Madrid og Espanyol. Nu venter den tredje kamp og her forventes det at angriberen kan spille 90 minutter. Det må utvivlsomt sende Pedro på bænken og dermed forværre situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder