Næste Kamp

UD Ibiza

Barcelona

22. jan - 19:00Dato

Copa del ReyType

Annonce

La Liga 19/20

1 Barcelona 20 43
2 Real Madrid 20 43
3 Atletico Madrid 20 35
4 Sevilla 20 35
5 Getafe 20 33
6 Real Sociedad 20 31
7 Valencia 20 31
8 Athletic Bilbao 20 30
9 Villarreal 20 28
10 Granada 20 27

Barcelona billetter

Barcelona billetter

Som tilhænger af fodboldklubben Barcelona er det et stort aktiv, at søge efter billetter til en kamp på Camp Nou. BarcelonaFC.dk modtager derfor dagligt beskeder fra danske fans, der ønsker at købe billetter til kampene.

BarcelonaFC.dk sælger dog ikke billetter. Derfor er det ikke muligt at bestille igennem siden, men alternativerne er mange og spørgsmålet er hvilken løsning du leder efter. Det er muligt at bestille en færdig pakkeløsning med fly, hotel og kampbillet hvor man efter bestilling blot kan læne sig tilbage med styr på det hele. Alternativt kan man også bestille de tre ting hver for sig.

Den billigste metode vil altid være at sammensætte din egen pakke. Dermed er du ikke nødsaget til at skulle flyve med et bestemt selskab på et bestemt tidspunkt og samtidig kan du finde flybilletter til rigtig billige penge. Hotelophold er også billigere når man selv bestiller, da man kommer uden om gebyrer og andre udgifter. Selve billetten kan købes mange forskellige steder, men her vil anbefalingen altid være at købe den direkte på klubbens egen hjemmeside.

Det kan lyde bøvlet at skulle sikre sig alle tre ting selv og sørge for at timingen sidder og skabet og derfor vælger mange at lægge flere penge ud for at få det hele serveret foran sig. Det kan også anbefales, da det klart nok er lettere hvilket er et stort plus hos mange.

En tommelfinger regel er altid at huske, at kampene i den spanske liga ikke bliver programsat før der er 10-14 dage til kampstart. Kampprogrammet kan du se på www.barcelonafc.dk/kampprogram. Læg mærke til den røde stjerne ud for diverse kampe - den betyder, at den pågældende kamp ikke er fastlagt.


Køb af billetter

BarcelonaFC.dk anbefaler at købe kampbilletterne direkte på Barcelonas egen hjemmeside. Dermed er du 100 procent i sikre hænder. Gå til Barcelonas officielle side


Køb af flybilletter

Hvis du ser en pris på en flybillet i dag, så er den med stor sikkerhed anderledes i morgen, såvel plus som minus. Hos Momondo kan du specificere din søgning og sortere mellem de billigste eller hurtigste. Pr. dags dato giver Momondo dig de bedste flybilletter fra mere end 900 sites - så her er du i gode hænder, når du skal sikre dig en billig billet. Gå til Momondo her


Køb af hotelophold

Det er altid bedst at kunne sammenligne priser hos forskellige udbydere og derfor anbefaler BarcelonaFC.dk, at man tager et kig hos Trivago, som sorterer over 1.000.000 hoteller dagligt. Her henter de info fra over 300 bookingsider og ligesom Momondo bliver du altså tilbudt det billigste udfra din specifikke søgning. I Barcelona er der en stor skare af hoteller - Søg hos Trivago her


Er du allerede i Barcelona

Hvis du allerede opholder dig i byen og ønsker at se en kamp, så kan du tage ind på stadion og købe billetter i døren. Her er prisen den samme som hvis du bestilte online på klubbens hjemmeside. Bemærk dog at mod de store hold kan det være tæt på umuligt at skaffe billetter på denne måde.


Billetter til El Clásico og andre storkampe

Alle ønsker at se El Clásico direkte på stadion eller en kamp mod en stor europæisk modstander. Barcelonas medlemmer har altid førsteret til billetterne og taget i betragtning af at der er i underkanten af 200.000 medlemmer og lidt under 100.000 pladser, så er det altså førsteklasses matematik, at man ingen plads får. Den mest effektive måde at skaffe sig billet til de store kampe er ved at finde en pakkeløsning, hvor udbyderen har sikret sig x antal billetter. Man skal dog være hurtig på aftrækeren, da disse ryger utrolig hurtigt.


Bemærk

BarcelonaFC.dk anbefaler ikke at købe billetter hos agenter. Alt for mange mennesker er blevet snydt til at det kan anbefales, så derfor er den sikreste måde at gøre det gennem Barcelonas egen hjemmeside.


Seneste FC Barcelona nyheder

Få din trøje

Barca-trøje 2019/2020
Få din Barcelona-trøje 2019/2020
- Vis mere -

Annonce

Sjove Citater

Enhver side har to medaljer

Mario Basler

Vidste du at...

Da Messi overtog rekorden for flest mål i den spanske liga, løb han ud til en kamera og sagde 'Jeg elsker dig, Thiago'? (Thiago er Messis søn).