Næste Kamp

Barcelona

Juventus

22. jul - 00:00Dato

?TV

PreseasonType

Annonce

La Liga

1 Real Madrid 38 93
2 Barcelona 38 90
3 Atletico Madrid 38 78
4 Sevilla 38 72
5 Villarreal 38 67
6 Real Sociedad 38 64
7 Athletic Bilbao 38 63
8 Espanyol 38 56
9 Alaves 38 55
10 Eibar 38 54

Privatlivspolitik

Indhold
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter/blokerer du cookies
4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
5. Trafikmåling
6. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
BarcelonaFC.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter/blokerer du cookies
Læs mere: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Trafikmåling
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugen af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BarcelonaFC.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@barcelonafc.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Få din trøje

Den nye trøje
Få din Barcelona-trøje
- Vis mere -

Annonce

Sjove Citater

Jeg fandt mig aldrig til rette i Italien. Det var som at bo i et fremmed land

Ian Rush, walisisk angriber

Vidste du at...

Spaniens nuværende Premier minister, José Luis Rodríguez Zapatero, er stor Barcelona-fan?