Annonce


Annonce

Annonce

Vitor Roques agent: Jeg forstår ikke Xavi

Nyheder - 6. maj 2024
Vitor Roques navn fylder rigtig meget i både spanske og brasilianske medier i disse dage og den dumme pil peger på Xavi i samtlige artikler. Brasilianeren får ikke meget spilletid under Xavi og nu har Roques egen agent, André Curry, sat ord på situationen.

Blot 310 minutters spilletid er det blevet til siden Roque skiftede til FC Barcelona - et skifte, der kom tidligere end ventet, da Barca pressede på for at hente ham hurtigere. Men i stedet er det skuffende blevet til en bænkeplads kamp efter kamp.

- Vitor Roque forlader ikke Barca på lån. Hvis han smutter, så bliver det et permanent skifte. Han fortjener flere minutter og ingen forstår hvorfor, at Barca ikke spiller ham. Xavi har aldrig talt til Roque og jeg forstår ikke situationen. Der er noget, der ikke er rigtigt her, fortæller Curry og følger op:

- Roque skal arbejde hårdere og vente på sin chance - men der har været mange kampe, hvor han kunne komme ind og gøre sig bemærket, men han får ikke nogen minutter! Han er spændt på at vise sig selv frem. Bare se på Vinicius i Real Madrid. Det tog ham over to år før han slog igennem og spillede regelmæssigt. I Barca skabes der kaos efter bare to måneder.

- Hvis Barca ikke giver Roque en chance, så skal vi snakke med klubben for at finde en løsning. At sende ham på leje kan ødelægge ham. Det bedste for Roque er at blive i Barca, men hvis det ikke er muligt, så vil vi arbejde på et permanent skifte.

- Roque og jeg valgte Barcelona selvom han havde større tilbud. Vi er glade i Barcelona og vi ønsker at fortsætte, men hvis det ikke er muligt, så taler vi med Laporta og Deco om det.

- Situationen? Jeg forstår den ikke. Xavi har givet chancer til Fermin, Cubarsí og Yamal, men ingen chancer til Roque. Han kunne have tjent dobbelt så meget i løn andre steder, men han ønskede at spille for Barca. Han vil gerne bevise sig selv, men hvis han ikke får chancen, så må vi kigge en anden vej.

Xavi vil utvivlsomt blive spurgt ind til situationen på pressemødet inden kampen mod Real Sociedad, hvor der er tre vigtige point på spil efter endnu en fadæse i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vitor Roques agent: Jeg forstår ikke Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder