Annonce


Annonce

Annonce

Nu stiger Lewandowskis løn betydeligt

Nyheder - 6. maj 2024
Robert Lewandowski startede på en lav løn, da han kom til FC Barcelona, men i forbindelse med den nye sæson kan han se frem til et større lønhop. Og nu er spørgsmålet i de spanske medier om Barca skal sælge ham eller om klubben vil bruge flere lønkroner på ham.

Lewandowski har i løbet af de seneste måneder fået flere henvendelser fra interesserede klubber, som er villige til at byde ham en stor lønpose - også mere end det, han står til at modtage i Barca. Men han har gang på gang afvist, da han kun vil blive i Barca, hvor han har det rigtig godt. Sammen med familien elsker de at bo i byen og Lewandowski er opsat på at få en bedre sæson.

Mundo Deportivo rapporterer, at polakkens løn fra den nye sæson stiger til 32 millioner euro - godt 240 millioner kroner - hvilket er en lønforhøjelse på 40 millioner kroner. Det sker som led i den aftale, man skrev under på da klubben hentede ham fra Bayern München.

At Barca skal betale 32 millioner euro i løn til én spiller er rigtig meget i disse dage og det hænger sammen med, at flere medier peger på ham som et muligt salg denne sommer, da han sammen med Frenkie de Jong er den bedst betalte spiller i truppen.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu stiger Lewandowskis løn betydeligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder