Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil have Nico Williams før Bernardo Silva

Transfermarked - 7. maj 2024
FC Barcelona skal forstærke sig til sommer. Det er klubben slet ikke i tvivl om og det har Xavi aldrig lagt skjul på. Spørgsmålet er hvor mange penge, klubben kan bruge, og hvad det kræver af salg for at få de spillere ind, som Xavi og Deco ønsker.

Et af emnerne er Bernardo Silva, som gerne vil til Barca og som er klar til at gå ned i løn, men som ikke bliver billig at hente. De seneste historier omkring portugiseren er, at Xavi er klar til at slippe Frenkie de Jong for at få fingrene i Bernardo Silva, men ifølge Mundo Deportivo har bestyrelsen en helt anden prioritet.

Bestyrelsen mener nemlig at det er vigtigere at få en hurtig venstrekant ind på holdet og her peger pilen på Athletic Clubs Nico Williams, som også var i sigtekornet sidste sommer. Athletic vil ikke sælge deres lynhurtige kant og henviser derfor til spillerens frikøbsklausul på 50 millioner euro.

Det bliver svært for Barca at finde den slags penge frem, men det kan ske såfremt man falder tilbage på 1:1-reglen som gør det lettere at bruge penge, som man får ind og samtidig kan et salg af De Jong give en stor sum penge og frigøre en masse lønkroner.

Xavi har informeret klubben om, at han vil have styr på sin trup hurtigst muligt fra det øjeblik, hvor han kalder spillerne ind til pre-season for at kunne få kørt de nye ind på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil have Nico Williams før Bernardo Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder