Annonce


Annonce

Annonce

Ny venskabskamp: Barca skal tjene penge

Nyheder - 24. april 2024
Selvom det rent økonomisk ser bedre ud i dag for FC Barcelona end for nogle år siden, så lider klubben stadig under et økonomisk pres. Det kan man se hvert år når transfervinduet åbner og ved de lønninger, som klubben kan tilbyde.

Barca kan ikke tilbyde samme løn til de store spillere som mange andre klubber og derfor er det historien, drømmen og projektet, der skal drive folk til klubben. Det ser man blandt andet i disse dage, hvor der er tale om, at Bernardo Silva gerne vil til Barca til sommer og er klar til at gå ned i løn for at få sin drøm til at gå i opfyldelse.

Nu er Barca så i gang med et nyt projekt, som skal bringe et par millioner euro i klubkassen. Mundo Deportivo erfarer, at klubben lige nu pønser på at planlægge en venskabskamp straks som sæsonen slutter for at skabe lidt ekstra omsætning. Man så det også i sidste sæson, hvor Barca sluttede af med en lang tur for at spille en venskabskamp.

Under normale omstændigheder ville klubben aldrig gøre det, da kampprogrammet i forvejen er booket totalt op og med landskampe straks som sæsonen slutter. Men situationen er anderledes i dag og hvis klubben kan tage sine største stjerner med til en venskabskamp, så vil der også komme folk på lægterne og så kan klubben tjene penge.

Hvem Barca skal møde og hvor det bliver vides endnu ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny venskabskamp: Barca skal tjene penge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder