Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Girona melder sig ind i kampen om Roberto

Transfermarked - 26. april 2024




FC Barcelonas anfører er fast mand på bænken. Sådan har det været i en længere periode nu for Sergi Roberto - men til sommer udløber hans kontrakt med klubben og så kan han skifte til en ny klub ganske gratis. Længe har det set ud til, at turen gik til USA.

Men for få uger siden kunne avisen Mundo Deportivo afsløre, at FC Barcelona er tæt på at kunne tilbyde Roberto en kontraktforlængelse som holder ham i klubben i hele næste sæson. Hans løn vil forblive uændret, men til gengæld får han endnu en sæson og kan mærke suset af det moderniserede Camp Nou, der slår dørene op til november.

Der er ingen garanti for, at Roberto forlænger med Barca og ej heller at klubben ender med at tilbyde ham en kontrakt. Men ifølge Mundo Deportivo har Girona netop rørt på sig og informeret spilleren om, at de er klar til at tage imod ham med åbne arme så han kan blive hjemme i byen Barcelona selvom han forlader FC Barcelona.

Selv har Roberto et ønske om at spille de sidste år af sin karriere i MLS, men for nu er der ingen aftaler på plads. Så spørgsmålet er om Roberto fortsætter i Barca, om han skal spille imod Barca for Girona eller om han tager turen til USA for at fortsætte karrieren.

Mulighederne er der og i løbet af få måneder vil det hele falde på plads for FC Barcelonas nuværende anfører. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Girona melder sig ind i kampen om Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder