Annonce


Annonce

Annonce

Hollandsk TV raser på Joao Cancelo

El Clasico - 22. april 2024
Joao Cancelo begik et dumt straffespark mod PSG og snorksov i en situation mod Real Madrid. Begge gange kostede det mål og efter opgøret mod Real Madrid var det dråben for hollænderne De Boer og Van Basten, som på live hollandsk TV ikke holdt tilbage med deres syn på portugiseren.

- Nu ved jeg, hvorfor Pep ikke kan lide Cancelo. Den mand spiller sin egen fodbold og tror, det kun handler om, hvad du gør med bolden. For fanden, du er en forsvarsspiller, kom det vred fra De Boer mens Van Basten fulgte op:

- Det er skørt, at Cancelo stadig gentager sine fejl i en alder af 29.

Cancelo var slet ikke opmærksom på, at Lucas Vazquez løb i ryggen af ham, da Vinicius lagde en bold ind i feltet. Uden nogen form for pres kunne Lucas let sætte foden på og score - og målet kom lige efter at Barca selv havde scoret og var foran.

Mod PSG dummede Cancelo sig ved at lave et straffespark på Dembélé, som var på vej ud af feltet. Også her måtte han høre til enorm kritik fra spanske medier. Til gengæld gik mange også over stregen, da de ikke kun kritiserede Cancelo, men også sendte ham dødstrusler.

Mange peger på, at Barca bliver nødt til at prioritere at hente en ordentlig back og sende Cancelo tilbage til Manchester City, mens der stadig er folk der ønsker, at klubben henter ham på en permanent transfer. For nu handler det udelukkende om, at Cancelo og co. vinder sine kampe i La Liga for at bibeholde andenpladsen og sikre sig en plads i Super Cuppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hollandsk TV raser på Joao Cancelo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder