Annonce


Annonce

Annonce

Barca er tæt på en sundere økonomi

Transfermarked - 26. april 2024
FC Barcelona har fået styr på trænersituationen inden næste sæson og dermed er der lettere kort på hånden for at finde ud af hvordan man tackler sommerens transfervindue. Med Xavi ved roret kan man fortsætte det nuværende projekt og bygge på og samtidig kom der gode nyheder fra både La Liga og klubben selv.

Som bekendt har Barca ikke haft en god økonomi længe og selvom der tydeligt er blevet ryddet godt op, så er den ikke bundsolid endnu. Men i løbet af ugen kom der gode nyheder fra både La Ligas præsident Javier Tebas og FC Barcelonas præsident Joan Laporta.

Således blev det bekræftet, at alt tyder på, at klubben til sommer falder tilbage på 1:1-reglen der betyder, at klubben kan købe ind for det, som de sælger. Så hvis klubben tjener 100 kroner, så må de også bruge 100 kroner. Lige nu står de på 1:3-reglen som betyder som besværliggør arbejdet på transfervinduet.

Til gengæld er der lige nu og her ikke penge til at købe en verdensstjerne. Derfor kører rygterne også for fulde drøn i disse dage, hvor Frenkie de Jong ser ud til at være spilleren, der til sommer må forlade klubben. Historierne går i hvert fald på, at klubben ikke ser ham vokse med opgaven, hans pris da han blev købt i Ajax har han ikke levet op til, men man kan tjene stort på ham ved at sælge ham denne sommer. Disse omstændigheder gør, at klubben overvejer at sælge ham.

Håbet om at Barca får bedre muligheder frem mod sommerens transfervindue blev også bekræftet at La Ligas præsident Javier Tebas, som dog samtidig mente, at Barca nok ikke kan købe en spiller af Mbappés kaliber før om to års tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er tæt på en sundere økonomi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder