Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Vi er tæt på noget stort

Nyheder - 25. april 2024




Xavi Hernandez fortsætter som træner i FC Barcelona. Det er kendsgerningen efter han møde med præsident Joan Laporta i aftes. I dag blev der sat ord på hele situationen og heldigt for klubben er det, at man ikke imødegår en sommer med tvivl omkring positionen.

Nu kan Xavi afslutte sæsonen med sit hold og når transfervinduet åbner kan man bygge videre på det, som Xavi har været med til at bygge de seneste år. Og selv tror han på, at Barca er tæt på noget stort selvom man i denne sæson ikke har formået at indfri målene.

- Håb, entusiasme og tro hos bestyrelsen, sportsområdet, trænerstaben og spillerne var nøglefaktorer i min beslutning om at blive ved som træner for Barca, fortalte Xavi i dag og fulgte op:

- Vi fortsætter med et projekt, der ikke er færdigt, og som skal fortsættes. Der er flere grunde, men den vigtigste er at sikre klubbens stabilitet og fortsætte med at opbygge et vinderhold.

- Min oprindelige beslutning var den rigtige på det tidspunkt, fordi vi havde brug for en ændring. Men situationen er anderledes nu. Jeg føler mig stærk nok til at fortsætte med at bygge dette projekt. Vi har måske ikke opnået de trofævindende mål, som vi satte for denne sæson, men der er håb for næste sæson, og jeg tror, vi er meget tæt på at opnå store ting.

- Spillerne tror på mig, og de har udtrykt over for mig deres medvirken og støtte, de overtalte mig til at ændre mening. Fansene opmuntrede mig også, og det førte også til, at jeg revurderede mine tanker. Jeg takker dem for al deres støtte og kærlighed.

Xavi og FC Barcelona står over for Valencia mandag aften i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi er tæt på noget stort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder