Annonce


Annonce

Annonce

Stolt Laporta: Xavi bliver i Barca

Nyheder - 25. april 2024
Xavi Hernandez' fremtid har været tvivlsom i nogle måneder siden han ellers annoncerede, at han til sommer ville stoppe i FC Barcelona. Mange så det som et stunt for at fjerne fokus fra den enorme mængde pres på truppen mens andre så det som et opgivende signal, da det på daværende tidspunkt så svært ud.

Svært har det da også været for Barca igennem hele sæsonen, selvom man ellers så ud til at have gode kort på hånden i Champions League mens et kontroversielt El Clásico-nederlag ligeledes smed dem ud af kampen om det spanske mesterskab. I går bekræftede Rafa Yuste, at Xavi har besluttet sig for at blive i Barca og i dag kunne Laporta sætte ord på det.

- Jeg kan med glæde fortælle, at Xavi fortsætter som træner i FC Barcelona. Alle ved, at Xavi i midten af sæsonen annoncerede, han ville stoppe når sæsonen løb ud. Men i går fik jeg en glædelig nyhed, da Xavi viste entusiasme og tillid til projektet, som vi har gang i. Vores træner er ambitiøs og er klar til at gå videre med et projekt, som allerede har givet titler.

- Min anden grund til at støtte beslutningen er, at Xavi utvivlsomt er en Barca-mand. Xavi, jeg selv og bestyrelsen har en Barca-følelse, som vi forstår på samme måde. At have en træner, der altid har Barcas interesser på hjertet, som altid tænker på hvad der er bedst for Barca, er meget gode nyheder.

- Så jeg er især glad i dag, fordi vi har fået det, vi ønskede. Bestyrelsen godkendte enstemmigt denne beslutning om at blive ved og har givet Xavi al deres opmuntring, støtte og lykønskninger. Han har den absolutte tillid fra bestyrelsen på sportsområdet, og jeg håber også Barca-samfundet.

Dermed er det altså en kendsgerning: Xavi Hernandez fortsætter som træner i FC Barcelona! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stolt Laporta: Xavi bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder