Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca forhandler med Cancelo

Nyheder - 5. november 2016




Barcelona arbejder i disse dage på at sikre sig en højreback, der kan lukke hullet for Aleix Vidal, når han til januar eller til sommer smutter videre i karrieren. Historien om Vidal i Barcelona er gået verden rundt og rygter om en ny højreback popper konstant op.



I sidste uge havde Barcelona besøg af Serge Auriers agent for at drøfte mulighederne for et skifte. Nu er det Joao Cancelos agent, Jorge Mendes, som har mødtes med Barcelona for at drøfte mulighederne. Angiveligt er Barcelona klar til at hente en ny højreback ind allerede til januar uanset om Vidal skifter videre ved årsskiftet eller til sommer.

Valencia og Barcelona har handlet utrolig mange spillere i mellem sig og for bare få måneder siden rykkede Paco Alcacer og André Gomes til Barcelona fra Valencia mens Los Che hentede Munir El Haddadi i Barcelona. Derudover tæller listen også navne som David Villa, Jordi Alba og Jeremy Mathieu.

Det er COPE, som kan fortælle nyheden om, at Barcelona forhandler med Cancelos agent, men endnu vides det ikke hvad der er kommet ud af det seneste møde.

Cancelo er en stor fan-favorit og viste sig blandt andet rigtig flot frem, da Barcelona hentede en dramatisk 3-2-sejr på Mestalla for nyligt. Han er alsidig, hurtig og har en evne til at læse spillet rigtig godt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca forhandler med Cancelo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder