Stem: Man of the Match mod Girona

La Liga - 5. maj 2024

Christensen sendte Barca i front, Girona fik udlignet og lige inden pausen blev Lamine Yamal nedlagt i feltet og så scorede Lewandowski. I anden halvleg brændte Barca et par chancer, men blev ellers kørt ud af banen og selvom Ter Stegen lukkede hele fire mål ind, så fik han reddet nogle store, store chancer undervejs.

Keeperen var grunden til, at Barca ikke tabte med flere mål mens Lewandowski oppe i angrebet atter engang var en totalt skygge af sig selv, da han ikke fik meget at arbejde med inde i feltet, hvor han er stærkest. Xavi forsøgte med nogle indskiftninger undervejs - men lige lidt hjalp det. Barca tabte 4-2.

Vi skal have kåret Barcas bedste spiller i opgøret og du kan placere din stemme her.