Annonce


Annonce

Annonce

Araujo: Vi kollapsede rent mentalt

Nyheder - 5. maj 2024
Ronald Araujo var med i startopstillingen, da Barca i aftes tabte hele 4-2 hos Girona, som nu er Cataloniens bedste fodboldhold. Det kan nå at ændre sig mod sæsonens afslutning, men det mentale er ikke på plads i FC Barcelona og det satte Barcas kriger ord på efter opgøret.

- Vi startede godt og vi havde mange chancer til at øge til 3-1, men vi var ikke effektive. Efterfølgende kollapsede vi rent mentalt ved deres udligning, kom det fra Ronald Araujo efter kampen og fulgte op:

- Vi skal have en vindermentalitet. Det skal vi sørge for til næste sæson. Vi har et godt hold, men vi bliver nødt til at forbedre os. Vi spillede god fodbold, men vi lavede nogle fejl, som kostede os dyrt. Vi skal fortsætte med at tro på det - sådan er det bare.

Efter det skuffende resultat mod Girona er Real Madrid automatisk spansk mester, da ingen kan nå at indhente dem. Nu skal Barca fokusere på kampen mod Real Sociedad, som altid er en tricky modstander for catalanerne. Den kamp spilles mandag den 13. maj klokken 21 før turen går til Andalusien hvor Almeria venter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo: Vi kollapsede rent mentalt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder