Annonce


Annonce

Annonce

Barca på tredjepladsen - og Real er spansk mester

La Liga - 5. maj 2024
FC Barcelona-spillerne følte selv, at de havde kontrol over kampen mod Girona i går, da der var direkte duel om andenpladsen. Tidligere på sæsonen havde Girona vundet 4-2 ude mod Barca, og den historie gentog sig selv i aftes - denne gang på Gironas bane.

Barca kom ellers fint fra start med et smukt mål fra Andreas Christensen, men en lynhurtig udligning sendte regnskabet i balance. Barca kom også i front lige inden pausen, men i anden halvleg mistede Barca al kynisme og individuel kvalitet, da de lukkede tre mål ind og tabte kampen.

Det betyder, at Girona kravler over Barca i tabellen og dermed rykker Barca ned på tredjepladsen og samtidig betyder det, at ingen kan nå at indhente Real Madrid og de er dermed spansk mester 2023/2024. Det lå i kortene efter at Barca tabte El Clásico, men for Barca selv var det ikke ventet, at de ville levere så skammelig en indsats i kampen mod Girona.

Slutningen af sæsonen handler kun om at sikre sig andenpladsen og dermed adgang til den spanske Super Cup, men med det spil, som Xavis tropper leverer i disse dage, så er det slet ikke sikkert, at der er penge som venter på klubben igennem en andenplads. Det er ellers en prioritet og derfor bliver catalanerne nødt til at hente maksimum point i de sidste fire kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca på tredjepladsen - og Real er spansk mester

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder