Annonce


Annonce

Annonce

Chelsea melder sig ind i kampen om Cancelo

Nyheder - 8. februar 2017




For to måneder siden kunne flere medier i Spanien meddele, at Barcelona var nået til enighed med Joao Cancelo om et skifte til sommer. Efter den aftale kom i hus, handlede det om at få Valencia til at godkende en pris. Så langt er parterne dog ikke kommet endnu - det står først planlagt til sommer.



I mellem tiden har Chelsea dog meldt sig ind i kampen om Cancelo. Angiveligt har cheftræner Antonio Conte afleveret en liste til sine ledere. Listen består af navne, som træneren ønsker til klubben til sommer og her fremgår Cancelo, ifølge Mundo Deportivo og Sport. Desuden står også Everton-bomberen Lukaku på listen.

I januar tog Chelsea også kontakt til Valencia for at høre om de kunne lokke Cancelo ud af huset allerede midt i sæsonen. Her fik de dog et klart nej - men interessen er der fortsat og nu spekuleres der i, om Cancelo vælger Chelsea fremfor Barcelona.

Til trods for at Barcelona og Cancelo har en aftale, så er intet fast og intet er underskrevet. Der er tale om en verbal aftale, som parterne kan rykke ud af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea melder sig ind i kampen om Cancelo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder