Annonce


Annonce

Annonce

Romeu: Barca var meget professionelle

Nyheder - 1. september 2011




Chelseas nye spiller, Oriol Romeu Vidal fortæller om forhandlingerne mellem Barca og Chelsea og mener at catalanerne optrådte professionelt og forstod hans ønske. Romeu nåede 50 kampe for Barcelonas B-hold og nåede samtidig at få sin debut for førsteholdet, da han i 2 omgange var med i truppen - dette er noget han er utrolig stolt over.

Den 13. august 2010 spillede Barcelona spansk Super Cup og her var han med til at tabe det første opgør. Flere af stamspillerne var sammen med landsholdet og netop derfor blev han kaldt op. Barca vandt dog det omvendte opgør og vandt Super Cuppen.

Den 15. maj i år fik han så sin La Liga debut, da han spillede 10 minutter af kampen mod Deportivo La Coruna på Camp Nou efter Barca havde vundet det spanske mesterskab, og nu fortæller han lidt om Chelsea og Barcelona som han har oplevet det:

- Træneren kan lide at være i boldbesiddelse og få bolden tilbage hurtigt efter et muligt tab. Det er meget det samme som da jeg spillede i Barca. Det var hårdt at forlade Barca fordi jeg har været der i så mange år, men omvendt er det rigtig dejligt at ende i en klub som Chelsea.

- Barca var meget professionelle i løbet af forhandlingerne. Det var en god handel for alle parter, og Barcelona har en tilbagekøbsret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romeu: Barca var meget professionelle

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder