Annonce


Annonce

Annonce

Agent: Oriol Romeu til Barca i 2013

Nyheder - 29. december 2011




Oriol Romeu imponerer i den grad i Chelsea lige i øjeblikket, hvor det allerede er blevet til 15 kampe. Han har startet i både store som små kampe, og anses for at spille som Chelsea-træner André Villas-Boas ønsker det. Barcelona har dog en tilbagekøbsklausul hvilket vil sige, at de i 2012 kan hente den 20-årige spiller tilbage, men det bliver nok ikke i 2012 han kommer tilbage - ifølge agenten.

- Det er en selvfølge at Barcelona følger Oriol, og vil have ham tilbage på et tidspunkt. De har jo trods alt muligheden for det, for det står i hans kontrakt med Chelsea. Om han vender tilbage i 2012? Hans drøm er at være en stjerne i Barcelona, men man skal ikke være respektløs overfor Chelsea.

- Måske er det bedst at lade ham blive i Chelsea for endnu et år, også hente ham til Barcelona i 2013. Det er bare idéer, og intet er konkret, lød det fra Diaz, som agerer agent for Oriol Romeu.

Samtaler, rygter og meget mere præger medier rundt omkring i England, da han har spillet fornuftigt i de kampe han har fået, og der har allerede været et falsk interview med Chelseas træner, hvor han sagde at Barcelona ikke får lov til at hente ham tilbage. Efter indeværende sæson får man dog meget mere at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent: Oriol Romeu til Barca i 2013

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder