Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil have Javi Martinez

Nyheder - 19. juni 2012




Athletic Bilbao har netop haft en utrolig flot sæson hvor man bl.a. kom til finalen ved både Europa League og Copa del Rey. Efter sæsonen har flere af deres bærende profiler været rygtet til forskellige klubber, og specielt 23-årige Javi Martinez har været i aviserne i adskillige lande - men også spanske aviser beretter om den unge spanier.

Hele hans professionelle karriere har han tørnet ud for baskerne hvor han siden sæsonen 2006/2007 har spillet 251 kampe. Han er en naturlig midtbanemand men er blevet omskolet midterforsvar - og det er her han kommer ind i billedet hos Barcelona.

Tito Vilanova slog fast på sit første pressemøde, at man vil have en midterforsvarer. Her har Thiago Silva været første prioritet men efter de seneste par dage med forlydninger om, at han bliver i AC Milan eller tager til PSG har gjort, at man i Barcelona ikke længere tror på en handel med Thiago Silva.

Derfor har man i Barcelona være nødsaget til at vende blikket mod andre spillere, og her er Javi Martinez altså én af dem. Det skal dog med i historien at han skal købes fri fra hans kontrakt og det vil koste i omegn af 40 millioner euro (ca. 300 millioner kroner). Det er noget Barcelona på ingen måder kan betale, og derfor skal der laves en klar plan over hvordan man vil overvinde Athletic Bilbao i håbet om at få Javi Martinez til klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil have Javi Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder