Annonce


Annonce

Annonce

Zubizarreta forsøgte at lokke Martinez

Nyheder - 27. juli 2012




Javi Martinez er en spiller som Tito Vilanova meget gerne vil have, men samtidig er han en af de bærende kræfter hos Athletic Bilbao, og derfor er han absolut ikke billig. Medierne mener, at han koster i omegn af 40 millioner euro, og det er ikke et beløb som Barcelona ønsker at give. Først og fremmest håber de på at få baskerne ned i pris, mens der ligeledes har været rygtet spillere med i handlen.

Barcelona har fået lov til at tage privat kontakt til spilleren og det har catalanernes sportsdirektør Andoni Zubizarreta udnyttet. Han skulle angiveligt have mødtes med Martinez og fortalt om hvordan planen med ham ser ud, men det har angiveligt ikke fået baskerne til at gå ned i pris.

Planen er, ifølge adskillige spanske kilder, at Barcelona vil få Martinez til at få Bilbao ned i pris, således spilleren selv ytrer sin interesse for et skifte. Som det ser ud lige nu er der intet nyt i sagen, og det er yderst tvivlsomt om Barcelona på noget som helst tidspunkt byder hele 40 millioner euro for spilleren.

Martinez har i en alder af 23 år spillet 251 kampe for baskerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zubizarreta forsøgte at lokke Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder