Annonce


Annonce

Annonce

Agent: 40 mio. euro for Martinez

Nyheder - 10. august 2012




Javi Martinez fra Athletic Bilbao har i et stykke tid været i baggrunden hos Barcelona, da baskerne kræver en alt for høj pris. Nu er det dog officielt, at han selv ønsker at blive i Athletic Bilbao - men skulle nogen alligevel være interesseret i at lokke ham væk, så skal de hoste op med intet mindre end 40 millioner euro - svarene til 300 millioner kroner.

- Javi Martinez vil blive i Athletic Bilbao. Klubben vil kun sælge ham hvis nogen betaler 40 millioner euro, kom det kort og kontant fra spillerens agent, Tomas Sanz.

Det er ikke kun en melding til Barcelona men også Bayern Munchen som har vist stor interesse for den defensive spiller. Barcelona er allerede godt igang med at kigge på alternativer, og her kommer Alex Song ind i billedet.

Det er dog definitivt, at Martinez ikke kommer til Barcelona. Det er på ingen måder muligt for catalanerne at spendere 300 millioner kroner på én spiller. Set på deres nuværende budget har de da også kun 27 millioner euro at bruge af på nye spillere. Skulle nogen spillere fra truppen blive solgt vil der dog komme yderligere kroner i kassen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent: 40 mio. euro for Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder