Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Song ud - Martinez ind

Nyheder - 30. april 2014




Rygterne begynder så småt at tage til mens arbejdet på Camp Nou er i gang. Alex Song vil ifølge flere spanske aviser meget gerne retur til England og London og skulle det ske så har Barcelona en plan B klar. Bayern Münchens Javi Martinez er i søgelyset såfremt Song forlader klubben til sommer.

Det er avisen Mundo Deportivo der erfarer, at Song har planer om at skifte til England for at få mere spilletid. Flere klubber har vist interesse i den defensive midtbanespiller men han ønsker at bo i London og derfor er håbet, at han kan få lov til at komme ind på Tottenhams hold.

I mellemtiden skal Barcelona have fundet en erstatning og her har de angiveligt udset sig Bayern Münchens 25-årige Javi Martinez, der ikke er fast mand på det tyske storhold. 31 kampe er det blevet til i indeværende sæson under Pep Guardiola og blot et enkelt mål har han bidraget med. Under alle omstændigheder må han finde sig i en bænkplads i Catalonien - Busquets er det klare valg som defensiv midtbanespiller.

Javi Martinez spillede seks sæsoner hos Athletic Bilbao før han blev hentet til Bayern München i starten af sidste sæson. Her blev det til 43 kampe og tre mål, mens disse tal er faldet siden Pep Guardiola tog over.

26-årige Alex Song har spillet 63 kampe for Barcelona siden sin ankomst fra Arsenal. Her har han bidraget med et mål og en assist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Song ud - Martinez ind

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder