Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Málaga tjener flere penge på at slå Real Madrid

Nyheder - 21. maj 2017




Længe har der kørt historier om, at Málaga tjener én million euro såfremt Real Madrid vinder i aften og bliver kåret som spanske mestre. Der sker blandt andet gennem en klausul der blev sikret af andaluserne, da de solgte Isco til Real Madrid.



Men El Desmarque beretter, at her på sidste spilledag vil Málaga faktisk kunne tjene flere penge såfremt de slår Real Madrid i forhold til hvis de taber. Helt præcist er der tale om, at Málaga vil miste 1,7 millioner euro hvis de taber til madrilenerne.

Situationen er den, at indkomsten fra TV-penge falder såfremt resultaterne går imod Málaga og de selv taber til Real Madrid. Pt. er andaluserne placeret på en 11.-plads og efter sidste spillerunde kan de ende nede på 13.-pladsen hvis Valencia hjemme slår Villarreal og Celta Vigo hjemme slår Real Sociedad. Hvis det scenarie opfyldes, og Málaga samtidig taber til Real Madrid, så falder de to pladser ned og får en mindre pose penge i TV-penge i forhold til hvis de vinder og bibeholder deres 11.-plads.



Både Valencia og Celta Vigo kan altså overhale Málaga i tabellen og ende med flere TV-penge og det er helt klart noget, som er blevet talt om på kontorerne på La Rosaleda. I sidste ende handler det dog også om at Málaga møder et Real Madrid-hold i form så kampen bliver svær at vinde uanset hvor mange penge der er på spil.

Stillingen er dog den, at Málaga kan tjene flere TV-penge ved at slutte på 11.-pladsen end TV-penge og én million euro såfremt Real Madrid bliver mestre.

Inden kick off i aften klokken 20.00 kender Málaga dog til muligheden (naturligvis). Både Valencia og Celta Vigo spiller klokken 16.45 og deres kampe er altså slut når Málaga byder Real Madrid ind på La Rosaleda. Så hvis Valencia og Celta Vigo begge har tabt deres kamp, så vil Málaga uanset omstændighederne få TV-penge svarende til en 11.-plads og eventuelt én million euro ved at tabe til Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Málaga tjener flere penge på at slå Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder