Annonce


Annonce

Annonce

Barcas Dani Olmo-interesse er forsvundet

Transfermarked - 28. april 2024
FC Barcelona har længe været interesseret i RB Leipzig-spilleren Dani Olmo i håbet om at kunne hente ham tilbage til klubben, men på det seneste har catalanernes interesse været meget lille. Beregningen er umiddelbart ganske let: Det bliver for dyrt at hente ham.

Olmo har kontrakt i Leipzig til 2027 og derfor kan han ikke komme på en fri transfer. I stedet skal Barca punge ud med op mod 60 millioner euro hvilket er langt over det, som de lige nu og her kan betale - og også vil betale. Klubben vil have en kantspiller til sommer, men for 60 millioner euro føler man ikke, at Olmo er manden. Det skriver Sport.

Barca har allerede flere gange været i samtale med Olmos agent og der skulle også være interesse fra Olmo om at skifte til Barca, da han føler, at tiden er inde nu - men taget hans lange kontrakt med Leipzig i betragtning forventer Barca ingen rabat.

I stedet har Barca nu rettet fokus mod nogle andre kantspillere og for nu lukket interessen i Olmo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcas Dani Olmo-interesse er forsvundet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder