Annonce


Annonce

Annonce

Ingen tid til gråd: El Clásico venter

El Clasico - 17. april 2024
FC Barcelona havde gode forudsætninger inden gårsdagens opgør mod PSG i Champions Leagues kvartfinale. De var foran 3-2 efter den første kamp og skulle spille returopgøret på hjemmebane og kom tilmed foran således, at der stod 4-2 sammenlagt. Men lige lidt hjalp det.

Ronald Araujo fik rødt kort efter en halv time og så væltede korthuset totalt. Xavi kunne ikke styre sig, spillemæssigt kunne Barca slet ikke få det til at fungere og målene væltende ind på catalanerne som endte med at tabe 4-1 og dermed blev kvartfinalen endestationen for FC Barcelona. Men der er ikke tid til at holde sig selv nede for længe.

Allerede på søndag venter der en ny, stor kamp for Barca. Her skal holdet en tur til den spanske hovedstad og spille mod Real Madrid på Bernabeu i ligaen. Der er pt. otte point mellem de to hold, og Barcas mål er at reducere forspringet til fem point således der kan skabes en smule spænding, selvom favoritten til at vinde guld helt sikkert er Real Madrid med deres nuværende forspring.

Xavi har netop afsonet to kampes karantæne i ligaen og er tilbage mod Real Madrid, men mod PSG så han igen rødt og derfor vil han altså være i karantæne næste gang han sender et hold på banen - om det er Barca eller et andet hold bliver vi klogere på frem mod sommer.

Men nu handler det om El Clásico, om at samle sig og forsøge at give det sidste i ligaen, som er alt, Barca har at spille om - og her er forudsætningerne på forhånd ikke gode på grund af Real Madrids store forspring. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen tid til gråd: El Clásico venter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder