Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Alonso og Romeu forlader Barca

Transfermarked - 28. april 2024
FC Barcelona skal bygge videre på Xavis projekt og det betyder blandt andet at man må erkende, at både Marcos Alonso og Oriol Romeu aldrig kom op på det krævede niveau, da de blev hentet til Barca. Begge spillere har været under massiv kritik længe for deres spil.

Da Oriol Romeu kom til klubben fik han en masse spilletid og fik egentlig leveret nogle fine præstationer, men kamp for kamp var det primært hans fart i handling, der blev udstillet når han blev presset og Xavi måtte derfor forsøge sig med nogle andre spillere.

Det samme var ikke tilfældet for Marcos Alonso, som aldrig rigtig har spillet flere gode kampe i træk. Han har fungeret som aflastningsspiller og siden sin operation i starten af året har han slet ikke været i betragtning til noget som helst for Xavi og nu har klokken slået for begge spillere, melder både Mundo Deportivo og Sport.

FC Barcelona vil sælge både Romeu og Alonso og lige nu peger pilen på, at Romeu ryger tilbage til Girona mens Alonso også får lov til at blive i Spanien, da Atletico Madrid meldes varme på ham. Om det holder stik mod transfervinduets åbningsdag må tiden vise - men Barcas mål er at sælge begge spillere og undgå at udleje dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Alonso og Romeu forlader Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder