Videoer - 31. marts 2024

Han har gjort det igen! FC Barcelonas centerback, Mika Faye, der i går var udtaget til kampen mod Las Palmas, men uden at komme på banen, har netop scoret et vidunderligt mål mod Osasunas B-hold. Målet sørgede for et fantastisk comeback.

Husk at du lige nu kan spare 20% på FC Barcelonas hjemmebanetrøje ved at trykke her!

20 minutter inde i kampen var Barca bagud 2-0 og så var det for alvor svært at se en sejr i sigte. Men lige inden pausen gav Delgado liv i catalanerne med sin scoring. 2-1 stod der ved pausen og man skulle helt hen til slutningen af kampen før der begyndte at ske noget. Stamatakis lavede selvmål med seks minutter igen og så stod der 2-2.

Men ét minut før tid dukkede Faye op på et frispark på kanten af feltet, som han kanonerede op i målhjørnet og dermed fuldendte han det vilde comeback og sikrede Barca sejren. Se målet her i artiklen.